fredag 16 maj 2008

En ledig helg!

Ja hur har veckan varit då? Jag har nu avverkat första veckan med det nya jobbet. Känns riktigt bra faktiskt.. har kontoret på Sliperiet där min gamla musikförening huserar. Ganska najs att sitta där och träffa folk som käner sedan tidigare och folk som brinner för kultur och musik. Oj oj oj vad man har repat i det där huset.. vem vet rätt som det är så står man i en replokal och spelar igen!
Vad mer... Jo.. Micke och jag har äntligen lyckats få ut Pink Hinks nya hemsida som har varit på g i hundra. Nu äntligen är den online.. lite småjustering kommer att ske allt eftersom men den ligger iaf ute nu! Check it out!
http://www.pinkhink.nu/







Gjorde ett företagsgig igår i Umeå åt SCA. Med oss hade vi Fredriks pappa Benka som är en tokig jävel.. Han är bl.a eldsjälen bakom Nolatoks revyn och helt perfekt att ha med på den här typen av gig.
Sedan att allt verkade motarbeta oss igår var lite märkligt.. Båda fredriks gitarrer strejkade, ena högtalaren spräcktes, Benkas headset pajjade och patrik gitarr föll i golvet. Allt detta på soundchecken! Dock så flöt själva giget på bra och blev mycket uppskattat.
Men så där kan det vara ibland.. att allt jävlas.

Vi är helt lediga i helgen och ikväll så ska jag och Linda (och mekler förstås) baka pizza och dricka dyrt mörkt öl.
Inflyttningsfest hos Patrik & Britta i morgon.. Farmor och Farfar tar hand om Melker.. Så en härlig helg väntar!!
Det enda som stör lite är att det är kallt ute.. skulle varit trevligt att få rasta hojen lite men när det är under 10 grader så är det ingen njutning. Nä.. nu skall jag väcka Linda och Melker och braka in till stan och handla lite mat!

Inga kommentarer: