onsdag 24 september 2008

Tänder och en affish.

Jävlar vad svårt det är att hitta tid ibland.. När arbete tornar upp sig som ett monster så önskar man att man kunde stanna tiden. Känns inte som om jag behöver förklara att bloggen har låg prio då.
Repade sent igår kväll och var hemma runt 23 tiden.. gick upp till sovrummet och tittade på Melker som sov som en stock. Fick ett sånt där upplysande om hur fantastiskt det är med barn.. ibland kommer det över en bara sådär.. den mäktiga känslan att det där är ditt barn och att man är pappa..
Men det lustiga är att det oxå försvinner lika snabbt och det känns återigen lika overkligt att man har ett barn.
På tal om Melker så har han nu tre tänder.. och en fjärde på gång.. och han bits.. hårt!
Våra mornar börjar i regel med att jag plockar över Melker till sängen runt halv åtta för att sedan ev somna om till halv nio.. sedan kliver vi upp gör frukost medans tv4 är på tv:n.

En intressant sak är att Melker alltid fastnar framför tv:n när det är liveband som spelar.. han sitter i sin gåstål och är som förstenad framför tv:n. Han kanske blir musiker ändå...
Har oxå äntligen gjort en sista version av Pink Hinks affish.. tog helt nya bilder i garaget på en zinkhink kastade dit oljepapper, arbetshandskar, en massa skruvar och skit..
Det blir den slutgiltiga versionen.

1 kommentar:

Sara the Person sa...

Grymt snygg affisch!
Du är duktig du.