söndag 25 oktober 2009

Söndag..

Vaknade kl 11.. sovmorgon.. ahhh.. Lirade på hemmaplan både fredag och lördag. Melker vaknade strax efter fem på morgonen så Linda fick masa sig upp och bakade kl sex på morgonen. Vid det laget hade jag kanske sovit några timmar.
Trots pissigt väder så grillade Linda korv med Melker, Malin och ludwog som kom på besök.
Själv så har jag repat låtar inför spelningen med Jessica Andersson på onsdag. Vi kliver ombord på Cinderella nu på onsdag som husband och ligger på till måndag. Easy Kit lirar oxå på fredag och lördag så det blir najs att få träffa dem igen och prata massa strunt. Vi kommer den här svängen att dela scenen med Alcazar, Scotts, Jan Johansen och Promo.
Nu när vi ligger på så pass länge så får vi personalrabatt på tax free.. Kommer att köpa lite fin whiskey och sedvanliga snuset, säkerligen en del vin oxå för den delen.

Försöker komma tillbaka till fyrsträngat igen.. back to basic så att säga och är i köptagen på en bandlös bas oxå. Roligt att variera sig och få lite hjärnstimulans.

Nä klockan är på tok för mycket nu och Melker lär nog vakna tidigt så det är bara att hoppa i säng och försöka somna hyfsat i tid. Tjing!

Inga kommentarer: