tisdag 6 oktober 2009

Båt,blåtå och pottlugg.


I morgon kliver vi på Cinderella igen. Onsdag till söndag lirar vi under namnet Haddock. Namnbytet kände vi krävdes då många som hörde oss trodde att vi körde vår vanliga repertoar då var husband.. vilket vi inte gör. Som husband handlar det mer om att anpassa sig till publiken och vara lite softare. Hur som helst, det skall bli trevligt att mönstra på igen.

Melker blev tvångsklippt av vår kompis Sara igår.. Hans lugg stack rätt in i ögonen så nu blev det en sned pottlugg istället. Han ser inte klok ut, men han slipper åtminstone irritationen med att ha hår i ögonen ett tag.
Vår katt Simon är lite hängig.. Han har ont i benet.. men går på det ändå.. vi har ingen aning vad som kan ha hänt då han har varit inomhus hela tiden. Vi har fått tid på torsdag hos djurkliniken så vi får se vad de säger då. Förhoppningsvis är det inget allvarligt. Tycker det är så förbannat jobbigt när djur har ont och de inte kan säga vad som är fel.. precis som med Melker. För några veckor sedan så skrek Melker till när han hjälpte till att duka fram å matbordet. Han tappade en tallrik på golvet och började gråta.. tog sig över munen så min första tanke var att han hade slagit tallriken mot munnen, men jag såg inget som tydde på det. Under middagen så grät han och det var svårt att distrahera honom med andra saker.. Till slut så trodde vi han bara var grinig rent allmänt men efter maten så tog jag av honom sockarna och då ser jag en blå stortånagel. Tro fan att han grät och var otröstlig. Då.. kände man sig rätt usel.

Nä.. dags att jobba vidare. Hörs från båt´n!

Inga kommentarer: