söndag 1 november 2009

Sista kvällen

ja då gör man sin sista kväll här på Cinderella.. Easy Kit har klivit av och det var grymt kul att få träffa dem igen.. Våra älsklingar :-) Igår gjorde vi bara ett pass pga Promoe spelade och behövde hela scenen med sitt band på tio personer. De var grymt bra. Ikväll delar vi scenen med Blender och Alcazar så jag gissar att det blir lugnt ikväll med dansfolk på golvet. Skönt för då slipper vi köra järnet.
Det fina med Cinderella är alla musiker man träffar.. Annars så hinner man aldrig ses utan man möter varandra bara på vägarna.
Jessica Andersson var grymt nöjda med vårt lir.. så nöjd att hon ringde upp oss dagen efter att hon hade klivit av och sa att det var en ära att få spela med oss. Så vi lär säkerligen spela ihop fler gånger framöver.

Melker är sjuk i feber och Linda får slita hund för killen sover oroligt och kliver upp fem på morgonen. Han är dock på bättringsvägen nu och i morgonnatt så är jag tillbaka så Linda får avlastning. Man är rätt nöjd nu och det skall bli najs att få åka hem i morgon. Vi är dessutom ledig till helgen!

Ska en film nu och vila lite innan vi drar igång vårt första pass för kvällen.

Inga kommentarer: