onsdag 19 augusti 2009

Vad händer?

Ja då var man tillbaka efter tre veckor underbar semester. Vi har bara varit hemma och njutit av vårt hem.. Badat och umgåtts med våra vänner. När man alltid är borta på helgerna så hinner man aldrig med att träffa sina "vanliga" vänner.

Hur som helst.. Vi skall bygga om vårt kök har vi bestämt. Vi har funderat på det ett längre tag men nu är det verkligen i startgroparna. Bara några mindre justeringar på ritningen och sedan blåser vi på. Ska bli skönt att få byta till något mer funktionellt.. med bra lösningar i skåp etc samtidigt som det höjer husets värde. När vi har dunkat i köket så skall vi värdera upp huset.. Ska bli kul att se hur mkt det är värt.

Vi har äntligen målat klart huset! Nu återstår ett varv till på garaget och gäststugan.. men viktigast är iaf att huset är klart. Tyvärr så hinner man inte måla så mkt för när melker har lagt sig vid åttatiden så hinner man med max en timme innan det blir för mörkt.. nåväl.. sakta men säkert som det så fint heter.

Spelade på min ståbas i fredags på en fest.. två pass.. vilket resulterade i Sveriges största blåsa på pekfingret. Man får verkligen kämpa för att få fram någon volym när man spelar akustiskt, sedan så var det ju premiär för ståbasen i en live-situation.. så det är väl iofs inte konstigt att pekfingret protesterade.

Är ledig på fredag men på lördag flyger vi till Norrköping och lirar på ett bröllop. Iron Maiden var på begäran så vi har snickrat ihop ett litet medley med Maidenlåtar för deras skull.. Kommer förvisso oxå att vara bra att ha i bagaget för flera spelningar. Nästa vecka så blir det hårdrepning inför gigget med Sara Löfgren och en annan tjej som är på gång att slå igenom som heter Emma Salmon.

Nä nu ska jag passa på att dona på lite medans Melker sover lunch.. kanske måla en garagevägg?s

1 kommentar:

Ann-Louise & Fredrik sa...

Trevligt med lite Maiden, vi ser fram emot lördagen på fler sätt :)
Ha det bra så ses vi!