söndag 25 juli 2010

Semester

Äntligen börjar min semester.. Igår så gjorde vi ett gig på järnvägshotellet i Ljusdal. Bra med folk och en härlig stämning. Nu är det bara några timmar i bussen tills att man landar på allvar i semesterkänslan.



Vi har hyrt ut huset nu när vi åker till Portugal och visst finns det en liten oro att det skulle kunna bli skador eller liknande men det tror jag bara är naturligt att man oroar sig.
Ska iaf bli skönt med miljöombyte och få se ett nytt land och att få äta och dricka gott... Och att kunna stänga av telefonen och internet.

Melker trummar på på sitt lilla trumset och än så länge verkar han gilla det skarpt. Varken jag eller Linda pushar honom att spela utan han får gå dit när han känner för det.



Tidigare i veckan så åkte vill Källarbackens Saga, en sagostig i skogen med djur, byggnader från sagovärlden. Kanonfint och för barn i den yngre åldern är det perfekt. Vi föll pladask för getterna och killingarna som var toksöta. Melker matade geten i tjugo minuter och jag lovar att han kunde lätt ha stannat kvar där bra mkt längre.



- Post From My iPhone

Inga kommentarer: